ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΑΙ ΕΔΩ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ Β. ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ


Αν μέχρι τώρα είχαμε απλώς επιφυλάξεις και υποψίες για το πώς τόσο γρήγορα μπορεί να αδρανοποιηθεί και απαξιωθεί ένας Σύλλογος με μεγάλη δυναμική και απήχηση όπως αυτός των Νέων Κατοίκων Βαρνάβα, δυστυχώς σήμερα έχουμε στα χέρια μας τις αποδείξεις μιας πολιτικάντικης και συμφεροντολογικής συναλλαγής.
Μετά την υποβολή λογαριασμού παροχής υπηρεσιών με ημερομηνία 11.9.2008, προς την Κοινότητα Βαρνάβα από τον Νομικό της Σύμβουλο, που «τυγχάνει» να κατέχει και τη θέση του Προέδρου του Συλλόγου που του «εμπιστευτήκαμε», αποκαλύφθηκαν τα εξής:

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Κατοίκων, δικηγόρος στο επάγγελμα, παρέχει αμειβόμενες νομικές υπηρεσίες στην Κοινότητα από 1.1.2007 μέχρι και σήμερα. Τη σχέση του αυτή απέκρυψε επιμελώς από τα μέλη του Συλλόγου που τον ψήφισαν στις εκλογές της 1ης Απριλίου 2007. Προϋπόθεση -συμφωνημένη ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη- ήταν ότι για να κατέλθει κάποιος υποψήφιος έπρεπε να μην έχει κανενός είδους εξαρτήσεις από τα δημόσια πρόσωπα και πολιτικές παρατάξεις του Βαρνάβα.


Στοιχεία Blogger